ULTRA V PDO

Ultra V PDO-injektion är en patenterad och unik injektionsbehandling som möjliggör kraftfull kollagenstimulering.

VAD ÄR ULTRA V PDO?

Ultra V PDO-injektion är en patenterad och unik injektionsbehandling som möjliggör kraftfull kollagenstimulering. En säker behandling med enbart ett fåtal nålstick och minimal återhämtning. Ultra V PDO-injektion, en behandling som åstadkommer kollagenstimulering, huduppstramning, hudföryngring & förbättrad hudstruktur.

Produkten som injiceras förkortas PDO vilket är ett beprövat material som använts inom medicinska sammanhang som kirurgi i decennier. Därmed finns vetenskapliga studier samt långvarig uppföljningstid på PDO som material inom både medicinska och estetiska sammanhang. Utifrån dessa erfarenheter och studier kan främmande kroppsreaktioner, allergier och ogynnsamma effekter helt uteslutas. Materialet är fullständigt biologiskt nedbrytbart.

Syfte medbehandlingen?

Ultra V PDO-injektion syftar till att stimulera hudens egen kollagen aktivitet för att återskapa spänst, elasticitet och en fastare hud. På så sätt kan en uppstramande effekt uppnås. Effekten av PDO-injektionsbehandling har således ett helt annat syfte än hyaluronsyrabehandling ("fillers") som i regel används för att skapa volym snarare än stimulering av hudens bindväv.

Behandlingsindikation:

– återskapa spänst

– elasticitet

– fastare hud

– huduppstramning

– hudföryngring

Vanliga behandlingsområden med Ultra V PDO?

Vanliga behandlingsområden med Ultra V PDO-behandling inkluderar mellan och nedre delen av ansiktet vilket innebär kinder, nasolabialveck, käklinje och marinoettlinje. Är även en mycket effektiv injektionsbehandling av känsliga områden som under ögonen (vid mörka ringar och insjunkenhet) där behandlingen inte drar till sig vätska som andra metoder kan göra. Metoden kan även användas på hals, handryggar och för att uppnå huduppstramning och förbättrad hudstruktur på kroppen (metoden behandlar inte fettvolym).

Fördelar med Ultra V PDO-injektion?

- Säker behandling

- Välbeprövat material

- Patenterad behandling

- Unik behandling

- Möjliggör kollagenstimulering, huduppstramning och hudföryngring på en rad olika områden

- Minimal återhämtningstid

Hur många behandlingar krävs?

Inför en eventuell behandling rekommenderas alltid en konsultation för individuell behandlingsplan. I regel rekommenderas en kur på 2-3 behandlingar med cirka 2 månader emellan.

Vem passar att göra Ultra V PDO-behandling?

Ultra V PDO-injektion passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att förebygga samt bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende. Metoden är även lämplig för en person som önskar minimalt antal stick eller är smärtkänslig då konvalescensen efter är mycket lindrig.

Att tänka på?

Precis som vid alla injektionsbehandlingar finns risk för blåmärken och svullnad. De närmsta dagarna efter genomförd behandling bör bastubad, intensiv träning och ansiktsmassage undvikas. I övrigt kan du återgå till vardagliga aktiviteter. Inför din behandling behöver du inte förbereda dig eller tänka på något särskilt. Behandlingen tar cirka 30 minuter. Produkten innehåller lokalbedövning.

Pris:

Ögonområdet fr. 6 000 kr
Hals fr. 8000 kr


BOKA KONSULTATION

Varje patient är unik. Ta reda på hur vi kan hjälpa just dig. Ta första steget och boka en konsultation hos SSK Mia Ramsten.